Over Aarsen Hypotheekadvies

Het kopen van een woning, het verhogen van de hypotheek in verband met verbouwing of wijzigen van je hypotheek door bijvoorbeeld een scheiding, het is niet bepaald een alledaagse klus. Het is dan ook verstandig om dat niet alleen te doen maar om daar samen met een deskundig en onafhankelijk adviseur naar te kijken. Op die manier word je voortijdig gewezen op eventuele (nadelige) gevolgen van de keuzes die je maakt en de zaken waar je tegen aan kunt lopen gedurende het aanvraagtraject. Daarnaast bemiddelt de adviseur tussen jou en de geldverstrekker en kijkt welke hypotheek het best bij jou past op basis van jouw wensen en de huidige regelgeving. En dat geeft een fijn gevoel want een hypotheek sluit je tenslotte voor een langere periode.  

Bij Aarsen Hypotheekadvies ben je voor het gehele advies- en bemiddelingstraject voor je hypotheek aan het goede adres. Ik, Erik Aarsen, ben in 1997 begonnen als hypotheekadviseur en al die jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Dit betekent dat ik inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring heb met hypotheken en andere financiële vraagstukken. Uiteraard beschik ik daarnaast ook nog over de benodigde certificeringen en diploma’s. 

Wat kenmerkend is voor mijn manier van werken is dat ik enthousiast, service- en oplossingsgericht, betrokken en vasthoudend ben. Jouw belang staat voor mij centraal. En we stoppen pas als het uiteindelijke doel bereikt is. 

Wat ik belangrijk vind tijdens het hele proces is dat alles in duidelijke en begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Jij wil namelijk goed geïnformeerd de uiteindelijke beslissing kunnen nemen en dat kun je alleen goed doen als je weet waarvoor je precies kiest. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact heel erg belangrijk. Want een hypotheek regelen doe je niet alleen maar dat doen we samen. En goed contact is daarbij essentieel. Niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst. Want na het afsluiten van de hypotheek gaat onze samenwerking door. Een hypotheek sluit je namelijk voor een langere periode af. Een periode waarin er zich nog verschillende situaties kunnen voordoen waardoor de hypotheek moet worden herzien. 

Om ervoor te kunnen zorgen dat je bij ons geen nummer wordt, heb ik er voor gekozen om kleinschalig te blijven werken. Op die manier weet je altijd met wie je in contact blijft. Daarnaast ken ik mijn klanten met hun behoeften en wensen, ook voor de toekomst. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer of heb je nog vragen laat het ons weten. Wij zijn in ieder geval heel nieuwsgierig naar jou en wat we voor je kunnen betekenen. Maak dus gerust een afspraak en dan kom ik graag langs voor een gezellig vrijblijvend gesprek. 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Voor hypotheekadvies en andere financiële vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Met mijn 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur durf ik wel te zeggen dat ik de markt en de klappen van de zweep goed ken. Ik vind het leuk om jou te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen in deze niet alledaagse materie. Samen bekijken we jouw situatie en nemen we de mogelijkheden door. Uiteraard alles in begrijpelijke taal. Als we weten wat we willen dan gaan we voor dat doel. En we stoppen niet eerder voordat we dat hebben bereikt. Ik ben namelijk van mening dat overal een oplossing voor is. 

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

of op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12047005
Kifid 300.017576
KVK 75243717
Deel deze pagina
© Dutch media lab